Ankand – Truall dhe ndërtesë

Shoqeria Permbarimore AEF BAILIFF SERIVE shpk shpall ankandin e pasurive te paluajtshme.

1. Truall + ndertese me siperfaqe 400 m2, ndodhur ne rrugen nacionale Vore-Fushe-Kruje.
Cmimi me te cilin fillon ankandi eshte 5.920.000 leke

2. Are me siperfaqe 5600m2 ndodhur ne rrugen Tirane – Rinas.
Cmimi me te cilin fillon ankandi eshte 16.960.000 leke

 

16996489_1339871692745027_5742687860393071095_n