Na Telefononi: +355 69 20 49 300

Mirësevini tek AEF BAILIFF SERVICE

STANDART
Shoqëria e përmbarimit AEF BAILIFF SERVICE vendos standarte përsa i përket shërbimit të përmbarimit privat duke siguruar procese me standarte, si model për ekspertët e përmbarimit.

SHËRBIM DHE ZGJIDHJE
Shoqëria jonë ju ofron një zgjidhje sa më të shpejtë dhe vendimtare për çdo Ekzekutim Vendimi që duhet zbatuar sipas dispozitave ligjore në fuqi duke ofruar shërbim sa më efektiv e cilësor.

PËRKUSHTIM
Gjithë stafi tek AEF BAILIFF SERVICE punon me dedikim dhe është afër çdo klienti duke dhënë maksimumin për shërbim sa më efikas. Motoja jonë është: Shërbimi ndaj Klientit.

Ankandet e Reja

Back to Top